Forma štúdia: denná
Dĺžka prípravy : 3 roky
Učebný odbor pre : chlapcov a dievčatá
Základné podmienky prijatia : absolvovanie ŠZŠ , ZŠ
Spôsob ukončenia prípravy: záverečná skúška - výučný list
Pracovné uplatnenie: v cukrárenskej výrobe, v súkromnom podnikaní
Učebný odbor pripravuje pracovníkov s kvalifikáciou robotníckeho povolania v odbore cukrár. Pripravuje ich na pásovú výrobu zákuskov, ich zdobenie, obsluha a ovládanie strojov pri výrobe zákuskov, príprava na prácu v potravinárskych skladoch, na posudzovanie kvality a akosti produktov, ovládanie záručných lehôt potravín a výrobkov.
Ing. Kvetoslava Čániová / 2.A, 1.OPS
Bc. Miriam Korčeková / 1.C, 2.C
Bc. Magdaléna Fodorová / 3.C, 3.G
Bc. Ľubica Uličná / 3.F, 1.G, 2.G
Ing. Stanislav Smitka
Mgr. Žišková Alena
Mgr. Jaroslava Paľove
Bc. Ľubica Uličná
p. Labajová Alena
Mgr. Zlatica Babničová
P. Radoslava Debnárová
P. Eva Včeláková
JuDr. Kyselová Lucia
Mgr. Černická Jana
Ing. Chrenková Anna
Ing. Polák Ján
Po | Ut | St | Št | Pia | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
Návštevnosť:
ONLINE:1
DNES:230
TÝŽDEŇ:813
CELKOM:143559
Sponzori školy